Hvem er vi ?

Bestyrelsen

Vedtægter

Hunde og HF

ForsidenTilbage til forsiden

Lidt historie...

Indtil begyndelsen af 70'erne var Brovst en afdeling under Hjørring, med navnet Han Herreds Politihundeforening. Fra ca. 1975 blev det en selvstændig forening med navnet Aabybro-Brovst.
I starten - d.v.s. i 75-76 - var der mange medlemmer (20-25 stykker). Herefter fulgte der en meget dårlig periode. I 1978 var der således kun 8 medlemmer, og ved generalforsamlingen i februar 1979 var der kun 2 medlemmer af bestyrelsen tilbage. Der blev valgt en ny bestyrelse med Leif Søndergaard som formand, John Christensen som kasserer og Jørn Knudsen som sekretær og næstformand.
De kommende år gik det fremad. I 1981 fik foreningen en brugt skolepavillion til klubhus - eller rettere - vi delte en pavillion med 2 lokaler med Bratbjerg Boldklub. De eneste betingelser for at få pavillionen var, at vi selv fjernede den inden en bestemt dato, og at der skulle ryddes op, hvor den havde stået. Der var ingen problemer med det, og samarbejdet med boldklubben gik fint.
Klubhuset er senere, i 1997 blevet udvidet med ca 20 kvm. Der er købt generator så vi har lys og der er gasvarme, altså et helt moderne klubhus med alle faciliteter.

Klubhuset
Vores klubhus og træningsareal ligger nu i udkanten af Tingskoven, der ligger imellem Brovst og Fjerritslev.

Foreningen nu...

Det var Brovst-afdelingen der i midten af 80'erne tog initiativ til, at der blev arrangeret fællestræninger, og det var Brovst i samarbejde med den daværende områdeleder Keld Porsmose, der fik startet områdeturneringen, en træningsturnering, der løber over 3 søndage fordelt på unghundeklassen, patruljeklassen og kriminal/vinderklassen.
Leif Søndergaard var blevet valgt til områdeleder og ønskede derfor ikke at fortsætte som formand, så han blev i 1990 afløst af John Hansen, der var formand frem til 2006, hvor han blev afløst af Morten Larsen, som var formand frem til 2009, hvor han blev afløst af Marianne Due. I 2012 valgte Marianne at udtræde af bestyrelsen, og John blev igen valgt som formand. Klubhuset er i april 2010 endnu engang forbedret, ved at der er blevet lagt strøm ind, og vi har fået elvarme, der er el-komfur og køleskab.
Brovst afdelingen tæller i dag ca. 20 medlemmer og er meget aktiv. Det kan bl.a nævnes, at der er fast træning vedr. bidearbejde, med instruktør  udefra, et initiativ medlemmerne har sat stor pris på.

                            Her finder du os
                 Hvis kortet ikke vises, tryk vis kort

   Træningstider:    Lørdage fra 12.30
                                                                               
                               Træningsplaner: 2022

                                Klik på linket !
   

                                       Hold 2

        For HF der træner målrettet frem mod en PH Kåring  

                                       Hold 1

    For HF der træner i konk. programmet, lige fra U til V kl.                        

        Vejledning om Hundelovens forbudsordning
                           LÆS MERE HER